Initiatie-Freeride & Freeride stages

Skiën in de vrije natuur, buiten de geprepareerde pistes, liefst in een vers laagje diepsneeuw... het blijft het summum voor elke gepassioneerde skiër of boarder!

SnowPlus brengt ook deze vorm van skiën dichterbij, met initiatie-freeride en freeride stages, maar op een verantwoorde manier met de nodige veiligheidsvoorzieningen en materiaal, en onder begeleiding van ervaren en professionele skileraars of gidsen !

Op onze stages maken we steeds groepen volgens niveau : zo zijn onze stages breed toegankelijk voor alle gevorderde skiërs die parallel skiën zeer goed onder de knie hebben en zelf het terrein naast de bereden piste al eens gaan ontdekken. Ifv het nievau van de deelnemers bouwen we de juiste techniek stelselmatig op, op en naast de piste, om u zo te perfectioneren in de diepsneeuwtechniek.

Ook het gebruik van beepers en de basis van lawinekunde maken deel uit van deze stages.

Zie ons programma voor de verschillende (initiatie-) freeride bestemmingen, maar ook op een aantal familiereizen is er een initiatie-freeride stage voorzien (zie programma): zo kan u op een verantwoorde manier uw buiten de piste techieken verbeteren terwijl uw gezin 'gewone' skiles volgt... een unieke formule!

Heeft u vragen, of vraagt u zich af of u wel klaar bent voor een dergelijke stage, neem gerust met ons contact op via mail guy@snowplus.be (of tel. 0468-32.44.22)

Opmerking: als je aan een (initiatie-)freeride stage deelneemt moet je een lawinebeeper, sonde en sneeuwschop meehebben ! Dit materiaal kan je huren bij de betere wintersportzaken of via SnowPlus aan 50€ / reis.