Kinderlessen

Tijdens de familiereizen met groepslessen zijn er ook aparte lessen voor de kindergroepen voorzien: de kinderen krijgen van onze ervaren monitoren skilessen op maat, pedagogisch en ski-technisch... maar vooral met heel veel plezier !

In de voormiddag krijgen zij net als de ouders en op hetzelfde tijdstip 3u groepsles (van 9-12u tenzij dit om praktische plaatselijke redenen wordt aangepast). Steeds 's middags afspraak voor het middageten op dezelfde plaats als de volwassenengroepen.

Alle namiddagen is er ook nog 2u. kinderbegeleiding op de piste van 13.30 tot 15.30u voor wie daar gebruik van wenst te maken.

Aansluitend aan onze skidag is er in het hotel ook elke avond van 17-18u kinderanimatie... kwestie de ouders nog een pintje aan de bar te kunnen laten nuttigen!

We sluiten de week af met onze traditionele kinderslalom : een tof moment om onze kampioenen in spe aan te moedigen en tevens verbaasd te staan over hun gemaakte vorderingen van de week!

De laatste avond volgt ook de gebruikelijke ceremonie met SnowPlus diploma en toffe cadeautjes voor de kids!

Minimum leeftijd:

De minimum leeftijd voor skiles bij SnowPlus bedraagt 4 - 5 jaar. De minimum leeftijd waarop kinderen een skivakantie aankunnen is echter verschillend voor ieder kind. Onze ervaring leert dat 5 jaar voor de meeste kinderen een goede minimum leeftijd is, maar voor "sommige" kinderen is het ook reeds haalbaar vanaf 4 jaar. Let wel dat zowel motorisch, fysiek als mentaal een kind hiervoor klaar moet zijn, anders is de kans groot dat deze eerste kennismaking met wintersport eerder een negatieve ervaring wordt. Uiteraard wil SnowPlus dit ten stelligste voorkomen, niet alleen voor de welzijn van uw eigen kind, maar ook voor de groepswerking. Voor kinderen vanaf 4-5 jaar raden wij daarom aan om op voorhand zeker een aantal keer naar een indoor skipiste te gaan en zeker ook te laten deelnemen aan onze SnowPlus inskidagen die hiervoor speciaal bedoeld zijn.
Zoals u hierboven kon lezen is er in de namiddag ook kinderbegeleiding "op de piste" : voor alle duidelijkheid, dit is dus geen kinderopvang in het hotel. Voor de allerkleinsten raden wij ook aan om deze al eens rust te gunnen in de namiddag.
Opmerking: indien ter plaatse zou blijken dat uw kind nu eenmaal nog niet klaar is voor een dergelijke skivakantie waardoor de groepswerking met de andere kindjes niet meer mogelijk is zullen wij vragen om zelf uw kindje te begeleiden.
Heeft u hier vragen over, aarzel niet ons hierover te contacteren.

Kinder / peuteropvang - optionele mogelijkheden: 

Indien u met een groep boekt en u wenst dat wij voor de allerkleinsten kinderbegeleiding voorzien waardoor de kinderen ook naast de piste worden opgevangen is dit op maat steeds mogelijk: gelieve ons hiervoor te contacteren.