Welkom bij SnowPlus !

We stellen ons graag even voor :

SnowPlus organiseert al 15jaar ski-en snowboardreizen voor gans de familie en dit met Vlaamse monitoren en daarnaast organiseren we ook freeride stages en shortski’s.
SnowPlus wordt gerund door drie passionele skiërs. Samen trachten we op voor elk gezin op elke reis en op elke bestemming een totaalbeleving te creëren. Plezier voor het hele gezin, technisch onderbouwde skilessen en een competitieve verhouding prijs/kwaliteit zijn vaste waarden wanneer u voor een SnowPlusreis kiest.


SnowPlus onderscheidt zich van de meeste andere organisaties in haar streven naar groepsles in kleine groepen, want dit komt de sfeer en de kwaliteit ten goede. Onze skilessen zijn ook van het hoogste niveau en dit aan de ganse familie : van klein tot groot, van beginner tot expert. Iedereen leert bij SnowPlus iets bij én dit op een zeer leuke manier !
We streven naar een ideale mix tussen gezinsmomenten en activiteiten in gezelschap : "alles kan, niets moet" is het motto!

SnowPlus kan hierbij rekenen op een zeer gemotiveerd team monitoren, die alles in het werk stellen om de vakantie tip-top te laten verlopen. Onze monitoren volgden een beroepsopleiding in Oostenrijk (Anwärter en Landeslehrer) en daarnaast blijven wij onze leraars met trainingsstages op de hoogte houden van de modernste ontwikkelingen in ski-technieken en materiaal.  

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen op een volgende reis met SnowPlus !
Hou Facebook en onze website www.snowplus.be in de gaten ! 

Met sportieve groeten, 

Guy, Bart, Ken en het ganse SnowPlus team !