SnowPlus Freeride !

SnowPlus heeft naast haar familiereizen nog een grote passie : 'freeriden' oftewel buiten de piste in het witte poeder skiën!

SnowPlus organiseert jaarlijks een aantal freeride trips, u vindt deze allemaal terug op de pagina "Techniek-Freeride-Opleidingen".

Alvast een beknopt overzicht en omschrijving van de freeride trips die dit seizoen op het programma staan : 

*** opmerking : het Cat-skiën in Macedonië is geannuleerd ***

Powder & Go : 4 dagen freeride camp !
het Powder & Go  concept van SnowPlus werkt als volgt : we prikken op voorhand een datum zodat deelnemers hun vakantie kunnen vastleggen. Maar we leggen de bestemming nog niet vast en kiezen een freeride oord ifv de beste sneeuwcondities in hetzij  Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk,... 
We maken een compact groepje van maximaal 6 freeriders (5 deelnemers + 1 gids)  en rijden met de SnowPlus Vito minibus naar het gekozen freeride oord. We keizen een budgetvriendelijk verblijf (pension, chalet, appartement, kamer met ontbijt, eenvoudig hotel,...) ifv de beschikbare mogelijkheden. De kostprijs inclusief transport, verblijf, skipas en gids bedraagt meestal rond de 600€. De exacte kostprijs wordt berekend van zodra de juiste locatie is bepaald.
Ifv de beperkte beschikbaarheid moet u wel op voorhand inschrijven : stuur een mailtje naar guy@snowplus.be

Krokus 2020 : Ganse week  (initiatie-) Freeride stage in Hoghfugen-Kaltenbach !
6D freeride stage in een prachtig ski-oord met ongekende buiten piste mogelijkheden ! Deze reis loopt samen met onze SnowPlus krokus familiereis, dus dit is de ideale gelegenheid om ook de familie mee te nemen : jij (al of niet met je partner) kunnen freeriden en de rest van de familie, groot en klein, kunnnen genieten van de SnowPlus skilessen voor elk niveau.
Opm : laat u niet afschrikken door het 'krokus' gegeven : het blijft de ideale tijd van het jaar om te gaan skiên en we skiën niet op de pistes, dus we hebben helemaal geen last van het volk en de ongelofelijke infrastructuur maakt dat er amper wachttijden zijn!  Extra mogelijk voordeel : met deze freeride trip kan je dus ook mee met de grote luxe autocar indien gewenst.

30/1-10/2/2020 : Heli Ski in Canada !!!
U leest het goed, 2020 ! Om een plekje te boeken bij CMH moet je er zeer vroeg bij zijn. De beste data en lodges zijn het snelst uitverkocht. Wij gaan in 2020 opnieuw naar de Gothics Lodge voor een "Once in a lifetime experience"... maar dat laatste is eigenlijk al achterhaald, want heel wat van de deelnemers van onze editie in 2018 zijn er in 2020 opnieuw bij ! Meer info op deze specifieke Heli-ski in Canada pagina ! 

 Wil jij op de hoogte blijven van alle diepsneeuw trips en camps van SnowPlus ? 

Stuur een mailtje naar  powder@snowplus.be en we zetten je mee op de maillist voor onze Powder & Go.

Voor alle vragen omtrent onze freeride camps, stuur een mailtje naar guy@snowplus.be of bel me gerust op 0468-32.44.22 voor meer info.

Hieronder nog een videootje als smaakmaker van een SnowPlus initiatie freeride te Hoghfugen-Kaltenbach , met dank aan Peter !

https://www.youtube.com/watch?v=GSLAJS3lRnw

.