SnowPlus Freeride !

SnowPlus heeft naast haar familiereizen nog een grote passie : 'freeriden' oftewel buiten de piste in het witte poeder skiën!

SnowPlus organiseert jaarlijks een aantal freeride trips, u vindt deze allemaal terug op de pagina "Techniek-Freeride-Opleidingen".

Alvast een beknopt overzicht en omschrijving van de freeride trips die dit seizoen op het programma staan : 


Powder & Go : 4 dagen freeride camp !
het Powder & Go  concept van SnowPlus werkt als volgt : we prikken op voorhand een datum zodat deelnemers hun vakantie kunnen vastleggen. Maar we leggen de bestemming nog niet vast en kiezen een week voor afreis het freeride oord met de beste sneeuwcondities in hetzij  Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk,... 
We beperken steeds de groep tot maximaal 5-6 freeriders en rijden met de SnowPlus minibus naar het gekozen freeride oord. We kiezen een budgetvriendelijk verblijf (pension, chalet, appartement, kamer met ontbijt, eenvoudig hotel,...) ifv de beschikbare mogelijkheden. De kostprijs inclusief transport, verblijf, skipas en gids draait meestal rond een 600€. De exacte kostprijs wordt berekend van zodra de juiste locatie is bepaald.
Ifv de beperkte beschikbaarheid moet u wel op voorhand inschrijven : stuur een mailtje naar guy@snowplus.be

Krokus 2023 : Ganse week  (initiatie-) Freeride stage in Hoghfugen-Kaltenbach !
6D freeride stage in een prachtig ski-oord met ongekende buiten piste mogelijkheden ! Deze reis loopt samen met onze SnowPlus krokus familiereis, dus dit is de ideale gelegenheid om ook de familie mee te nemen : jij (al of niet met je partner) kunnen freeriden en de rest van de familie, groot en klein, kunnnen genieten van de SnowPlus skilessen voor elk niveau.
Opm : laat u zeker niet afschrikken door het 'krokus' gegeven : het blijft qua sneeuwcondities de beste tijd van het jaar en de ongelofelijke infrastructuur maakt dat er amper wachttijden zijn!  Extra mogelijk voordeel : met deze freeride trip kan je dus ook mee met de grote luxe autocar indien gewenst.

Cat-Ski in Macedonië !!!
Dit seizoen organiseren we einde januari een cat-ski' freeride trip naar Macedonië! Benieuwd wat dat juist inhoudt ?
Hierbij alvast een vooproefje : Cat-ski in Macedonia - video
Meer info op Cat-skiën! in Macedonia - programma ! 

Heli Ski in Canada ?
Welke skiër droomt er niet van ? Met SnowPlus maakten we deze droom al een paar keer waar voor onze klanten. De eerstvolgende editie wordt winter 2024, maar vergis je niet, dit moet reeds geboekt worden omstreeks oktober 2023. Dus indien je interesse hebt om er een volgende keer bij te zijn, neem dan contact met ons op. Opdat je alvast een idee kan vormen van wat zoiets inhoudt kan je een kijkje nemen op de deze pagina betreffende onze laatste heli-trip : Heli-ski in Canada! 

 Wil jij op de hoogte blijven van alle diepsneeuw trips en camps van SnowPlus ? 

Stuur een mailtje naar  powder@snowplus.be en we zetten je mee op de maillist voor onze Powder & Go.

Voor alle vragen omtrent onze freeride camps, stuur een mailtje naar guy@snowplus.be of bel me gerust op 0468-32.44.22 voor meer info.

Hieronder nog een videootje als smaakmaker van een SnowPlus initiatie freeride te Hoghfugen-Kaltenbach , met dank aan Peter !

https://www.youtube.com/watch?v=GSLAJS3lRnw

.