"Powder & Go"

... het ijzer smeden als het warm is, of toepasselijker: Rib the Powder when it's Fresh !

SnowPlus Freeride Camps lanceert daarom het "Powder & Go" initiatief:

  • ben jij diepsneeuwgek?
  • wil jij de verse sporen kunnen trekken?
  • kan jij je op korte termijn vrijmaken?

dan is "Powder & Go" er speciaal voor jou!

Het concept is als volgt : we kiezen in het begin van het seizoen een paar 'target-weken' om onze Powder & Go te organiseren, deze vind je terug in het programma-overzicht. Wanneer het zover is kijken we in welke freeride oord de diepsneeuw condities ideaal zijn en steken een freeride short van 4 dagen in elkaar. Dat kan in het begin van die week zijn of het einde van die week, afhankelijk van de voorspellingen.
Wij emailen alle "Powder & Go - kandidaten" en als we voldoende liefhebbers bij elkaar krijgen om een groepje te vormen zijn we weg!
Indien er geen echte diepsneeuwcondities zijn gaat de trip mogelijks niet door tenzij er voldoende liefhebbers zijn om toch richting sneeuw te vertrekken. 

Hoe word je "Powder & Go - kandidaat"? Zeer eenvoudig: stuur een mailtje door te klikken op deze link: powder@snowplus.be en we zetten je mee op de maillist voor onze Powder & Go.

No strings attached, geen verplichtingen <=> als we een Powder & Go Freeride Camp in elkaar steken krijg je een mailtje met alle bijzonderheden en dan beslis je maar of je mee kan of niet : eerst is eerst, kan je niet mee, no problem, just bad luck for you ! ;-)

Hieronder nog een videootje als smaakmaker met dank aan Peter !

https://www.youtube.com/watch?v=GSLAJS3lRnw

.