Krokus in Kaprun !

Oostenrijk: Kaprun-Zell Am See

[PAS-KAP]

Pension Baranek ***

Pasen | 02/04/22 - 09/04/22

We keren met veel plezier deze Pasen nog eens terug naar het gezellige Kaprun met het skigebied van Zell-Am-Zee en de befaamde Kitzsteinhorn gletsjer waar we ook met Pasen nog kunnen profiteren van de beste sneeuwcondities en dankzij de nieuwe lift kan je vanuit Kaprun met de liften tot helemaal op de top boven 3000m !
We verblijven nogmaals in het ons bekende en zeer gastvrije pension Baranek in hartje Kaproen. Het avondmaal nuttigen we naast de deur in het top restaurant Dorfstadl.

Praktische info : 

Praktische info : - aankomst op zaterdag - kamers beschikbaar vanaf 14 ŗ 15u - zondag vangt de 6-d skipas en de groepslessen aan - vrijdag is de laatste dag skipas en groepsles / slalom voor de kids / 's avonds prijsuitreiking - zaterdag vertrek uit het hotel en voor de liefhebbers op zaterdag nog vrij skiŽn (optioneel) Voor meer info over deze reis, contacteer de reisverantwoordelijke voor deze reis: bart@snowplus.be - 0486-11.43.77

Kaprun-Zell Am See

De skipas omvat drie skigebieden goed voor 138 km geprepareerde pistes met daarnaast de nodige freeride mogelijkheden : 

- de Kaprun gletsjer Kitzsteinhorn, met een hoogte van 3029m waar het gehele jaar door geskied kan worden. De moderne gondelbanen brengen u zeer snel naar het schitterende gletsjergebied waar de sneeuwzekere pistes op u wachten.

- Maiskogel : iets voor de gletsjer ligt het eveneens hoog gelegen Maiskogel : een leuk gebied voor extra afwisseling.

- Zell Am See :  een zeer mooi skigebied gelegen naast het meer van Zell Am see met een zeer moderne infrastructuur en veel pistes voor alle niveau's.

Pension Baranek ***

Het zeer verzorgde en klantvriendelijke Pension Baranek ligt centraal in het gezellige Kaproen en is al een tijdje een vaste waarde in het SnowPlus programma.

Het pension heeft mooie ruime 2, 3, 4P kamers tot en met een appartement met 4 slaapkamers, alle zeer verzorg ingericht in traditionele Alpijnse stijl met balkon  en voorzien van alle modern comfort zoals WC, douche, haardroger, flat-screen-tv en WIFI op  alle kamers !
Daarnaast is er ook nog een verkwikkende infrarood sauna en een ruime verwarmde ski-berging. 

Het zeer uitgebreide en verzorgde ontbijt genieten we in het pension zelf en voor het zeer lekkere avondeten kunnen we terecht in het naastliggende toprestaurant!

Opmerking : het avondeten is niet inbegrepen met de herfststage in november - wel bij de krokus en Pasenreis !

Kaprun Gletsjer - Maiskogel - Zell Am see

Afstand vanaf Brussel: 970 km
Hoogte: 3029 m
Grootte: 138 km
 
Groene pistes - Sleepliften 28
Blauwe pistes 47 km Zetelliften 15
Rode pistes 43 km Cabineliften 8
Zwarte pistes 31 km Gondelliften 1
Skiroutes -
Pisteplan

Prijzen

volwassenen1095 €
-20j995 €
-17j915 €
-11j865 €
-8j695 €
-5j25 €
kinderkortingen geldig op zelfde kamer als 2 volwassenen