Private short-ski

Oostenrijk: Zillertal Superski - Mayrhofen

[SK-MY]

Landhaus Carla ***

Januari | 22/01/20 - 26/01/20

*** dit is een private groep - enkel te boeken door deelnemers van de organisatie ***

Zillertal Superski - Mayrhofen

 

Het volledige Zillertal zijn eigenlijk een aantal verschillende skigebieden en het gletsjergebied van Hintertux. De voornaamste gebieden zijn : 

Hochfügen-Hochzillertal
Mayrhofen-Finkenberg-Lanersbach
Zell am Ziller-Gerlos
Hintertuxer gletsjer 

Met onze Zillertaler Superskipass kunnen we in al  deze gebieden skiën en deze zijn verbonden met gratis skibussen en/of skitrein. 
Mayrhofen is waarschijnlijk met meest bekende bij het Vlaamse skipubliek en ligt centraal in het Zillertal en dus ideaal gelegen om ook eens in de andere deelgebieden te gaan skiën. Indien met pasen de sneeuwcondities iets minder zijn is ook skiën op de Hintertuxer Gletsjer perfect mogelijk.

Het skigebied van Mayrhofen zelf is een zeer mooi en groot skigebied met met meer dan 136 km bereden pistes van alle niveaus waarvan het grootste deel sneeuwzeker danzij een uitgebreide infrastructuur aan sneeuwkanonnen. Het is een gebied waar beginner tot expert aan zijn trekken zal komen en ook zeer kindvriendelijk ! Voor de liefhebbers zijn er ook nog skiroutes, en een zeer groot en bekend funpark met dito halfpipes, kickers, rails en co !

Last but not least heeft Mayrhofen een reputatie van gezellig winkel- én après-ski dorp : dus voor iedereen wat wils ! ;-)

Landhaus Carla ***

(klik op de link voor meer info)

Mayrhofen

Afstand vanaf Brussel: 935 km
Hoogte: 2300 m
Grootte: 136 km
 
Groene pistes - Sleepliften 31
Blauwe pistes 40 km Zetelliften 17
Rode pistes 63 km Cabineliften 7
Zwarte pistes 33 km Gondelliften 2
Skiroutes -
Pisteplan

Prijzen

volwassenen529 €
kinderkortingen geldig op zelfde kamer als 2 volwassenen