Nieuwe bestemming !

Oostenrijk: Montafon

[PA-MO]

Hotel Vallula

Pasen 1 | 06/04/19 - 13/04/19

Montafon is een dorp in het Vorarlberg dat bekend staat om zijn gastvrije inwoners. De afstand Antwerpen tot Montafon is slechts 828km, vanaf de autostrade is het slechts 7km rijden , wat zorgt voor een relatief makkelijke en korte reis.

Skiën in Montafon doen we in vier skigebieden met elks hun eigen sfeer. Om in de vier afzonderlijke skigebieden te skiën hebben we slechts 1 skipas nodig, elk gebied is relatief makkelijk te bereiken. Het gebied beschikt over 60 liften en 243km aan goed onderhouden skipistes. Op wandelafstand van ons hotel vinden we de Garfrescha-lift die ons naar Silvretta-Montafon brengt.
 
Ook in Montafon is er de laatste jaren flink geïnvesteerd wat resulteert in moderne liften. In het gebied Hochjoch vind je trouwens de langste afdaling van Vorarlberg, je skiet ook door de langste skitunnel ter wereld. Voor wie 's avonds nog een gezellig uitstap wenst, is er de langste nacht-rodelbaan van het Vorarlberg, een leuke uitdaging. In combinatie met gezelllige hutten en afwisselende pistes biedt dit gebied alle ingrediënten voor een topvakantie.
 
 
Hotel Vallula wordt gerund door een familie, naast 21 gezellige kamers met Oostenrijks interieur beschikt het hotel ook over een welness met stoombad, sauna en infraroodcabine. 'S ochtends genieten we van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, voor het diner presenteert de chef een afwisselend 4-gangenmenu. 
 
 
Praktische info :

- bij busreis : vertrek op vrijdagavond - aankomst 's zaterdagmorgen met ontbijt in het hotel.
- op zaterdag kan er indien gewenst vrij ingeskied worden
- zondag vangt de 6-d skipas en de groepslessen aan
- vrijdag is de laatste dag skipas en groepsles / slalom voor de kids / 's avonds prijsuitreiking
- zaterdag vertrek uit het hotel en voor de liefhebbers vrij skiën (optioneel) met 's avonds vertrek met de busreis naar huis.
- aankomst busreis zondagmorgen 

Voor meer info over deze reis, contacteer de reisverantwoordelijke voor deze reis: 
bart@snowplus.be  -  0468-11.43.77

 

Montafon

info volgt

Hotel Vallula

info volgt

Afstand vanaf Brussel: 0 km
Hoogte: 0 m
Grootte: 0 km
 
Groene pistes - Sleepliften 0
Blauwe pistes - Zetelliften 0
Rode pistes - Cabineliften 0
Zwarte pistes - Gondelliften 0
Skiroutes -
Pisteplan

Prijzen

volwassenen989 €
-19j889 €
-15j669 €
-6j525 €
-4j0 €
kinderkortingen geldig op zelfde kamer als 2 volwassenen
  
Autocar119 €