Uw skivakantie en corona?

Het zijn nog steeds bijzondere tijden en het corona virus en de bijhorende maatregelen blijven nog steeds vraagtekens oproepen over wat de toekomst ons gaat brengen.

Uiteraard gaan wij ervan uit dat de skivakanties zullen kunnen doorgaan, eventueel mits een aantal bijzondere veiligheidsmaatregelen in de skigebieden.

Gezien de speciale omstandigheden bieden wij als organisatie dit seizoen echter geen annulatieverzekering aan. Wie zich persoonlijk wil verzekeren tegen annulatie sluit best zelf een verzekering af.

Wat indien de reis door "pandemie" niet kan doorgaan ?
Geen enkele verzekering dekt deze situatie. Als organisatie zullen wij echter alles in het werk stellen om jullie maximaal terug te betalen in de mate van het mogelijke en afhankelijk van de al of niet gemaakte kosten.

We vermelden hierbij informatief dat wij 'als enige organisatie' bij de vorige annulaties door de covid pandemie al onze klanten volledig hebben terugbetaald !
U kan erop rekenen dat wij bij een herhaling van deze situatie wederom de belangen van onze klanten maximaal zullen behartigen !

Maar laat ons positief blijven en ervan uitgaan dat het ski-seizoen deze winter desondanks corona zal kunnen doorgaan !

Indien u nog vragen heeft aarzel niet om ons te contacteren !

Guy 0468-32.44.22    guy@snowplus.be