the SnowPlus SUMMER Edition !

Deze zomer ging een SnowPlus team scouten in het voor de verandering 'groene' Zillertal.... en het was een super ervaring !
Het is onszelfs  zo goed bevallen dat we dit gewoon opnieuw organiseren in augustus 2019 ! ;-)

Het opzet is als volgt : we gaan een weekje naar het Zillertal en maken een paar verschillende groepjes: de verschillende groepjes hebben hun eigen 'hoofdactiviteit' : zo maken we een groepje 'wandelaars', 'fietsers' en zelfs een groepje 'motards' : elk groepje heeft een SnowPlus begeleider die de mooiste routes uitstippelt !

Maar naast de hoofdactiviteit is er ook plaats voor wat avontuur zoals canyoning, zomer-ski, sky-line, e-bike, parapente, rafting,...enz enz.

Wil u meer weten ? Stuur een mailtje naar info@snowplus.be !

 

Hieronder alvast de links van de gemaakte filpjes tijdens ons stripje deze zomer om de sfeer alvast wat op te snuiven ;-)

The main "SnowPlus Summer Edition" movie 

de korte filmpjes per activiteit :

Zomer-ski      Sky-line      E-Bike     Canyoning  

 


Hieronder alvast nog wat meer algemene info over de mogelijkheden  (vermelde prijzen zijn van zomer 2018) 

Er zijn in het Zillertal meer dan 150 rustieke berghutten en 10 zomerkabelbanen geopend, er liggen meer dan 1200km fietspaden klaar, op de Penkenberg is er een heus Adventure-park geopend, op het Eissee-meer kunnen we zelfs suppen of liever een bezoek binnenin de Hintertuxgletscher. De mogelijkheden om er een onvergetelijke vakantie van te maken zijn eindeloos!

Wat kan er ondermeer op uw persoonlijk programma staan:

- Wandelen: u heeft enkel goede wandelschoenen nodig en wij organiseren een aantal mooie wandelingen op maat van het deelnemersveld : zo kunnen we ook in de zomer de prachtige Kristalhutte en de Wedelhutte eens bezoeken ! 

  OF je kan ook mee met een georganiseerde trip van ± 4u met een lokale berggids tot op 2454m hoogte om daar te genieten van een lekkere picknick in een gezellige berghut (37€)

- Fietsen : met uw eigen stads-, race- of mountainbike of zelfs een gehuurde fiets de mooie bergen intrekken ! Wij steken een aantal trips in elkaar ifv van het deelnemersveld : geen kosten!

  OF neem deel aan een georganiseerde dagtrip doorheen het dal op een moderne elektrische E-bike met gids! (52€)

- Paragliden: vertrek naar de top van het Zillertal om vervolgens met een ervaren piloot de hele vallei vanuit de lucht te aanschouwen (vanaf 80€)

   www.mountain-sports-zillertal.com/en/funsport/tandem-paragleiten/

- Raften : als een team het wilde water bedwingen op een speciale raft ! www.mountain-sports-zillertal.com/funsport/rafting/

  > Powerraften met 4 in een kleine raft : 45€/pp

  > Rafting The INN : 61€/pp 

- Canyoning : een avontuurlijke tocht van ± 3u door uitgeslepen rivierbeddingen doorheen de rotsen en blauwe lagoons (75€ incl uitrusting en gids)
   
www.mountain-sports-zillertal.com/en/funsport/canyoning/blue-lagoon/

- Klimmen: of "Klettersteig" met het juiste veiligheidsmateriaal en onder begeleiding van een ervaren berggids beklimmen we in Mayrhofen een uitdagend parcours! (vanaf 50€ incl materiaal en gids)

   www.mountain-sports-zillertal.com/sommer/klettersteige/

- Suppen: het prachtige Eissee-meer verkennen met een Supboard! (prijs volgt)

- Arena Skyliner: Via een traject van 4 kabelbanen vlieg je naar de andere kant van de vallei! (39€ incl gids, materiaal en bergbahn)

- Schnaps: Wie schnaps zegt, zegt Zillertal! Bezoek een authentieke branderij waarbij we uiteraard ook proeven :-) (15€)

- Golf ? Uiteraard ook mogelijk ! www.golf-zillertal.at/

- ... oh ja, en we kunnen natuurlijk ook een dagje in zomeroutfit gaan skiën of boarden op de gletsjer ! ;-)  (± 50€ voor een skipas / excl materiaal)

 

Transport van België naar het Zillertal ? 
- u kan met eigen wagen rijden
- u kan carpoolen : SnowPlus gaat dit voor de geïntereseerden organiseren!
- u kan mee met de SnowPlus minibus (ifv beschikbaarheid!)

Wil u graag een paar dagen langer gaan ? Dat is ook mogelijk 
Wil u graag uw hond meenemen om in de bergen te gaan wandelen : ook dat is mogelijk!